Integrationer

Forbind dine systemer

Intempus kan meget mere end timeregistrering. Derfor integrerer vi til eksterne systemer, herunder både kvalitetssikring samt løn- og økonomisystemer. Med integration mellem Intempus og andre systemer, kan data enten automatisk eller med få klik overføres fra det ene system til det andet. Det kan spare din virksomhed administrationstimer og ikke mindst fejl. Se her, hvilke systemer vi integrerer med, eller kontakt os for at høre om andre integrationsmuligheder. 

visma_intempus_partner_integration
uniconta_intempus_partner_integration
economic_intempus_partner_integration
microsoft_dynamics_nav_intempus_partner_integration
microsoft_dynamics_c5_intempus_partner_integration
billy_intempus_partner_integration
eg_intempus_partner_integration

Økonomisystemer

Samspillet mellem Intempus og dit økonomisystem kan for alvor løfte bogholderiet i virksomheden. Med indberetninger, der kan sendes direkte fra app’en til kontoret, kan kunden faktureres straks efter, at arbejdet er udført.

 

En integration mellem Intempus og dit økonomisystem er et uundværlig redskab, hvis din virksomhed gerne vil optimere sin administration og gøre fakturering så let og effektiv som muligt. Se, hvilke økonomisystemer der kan integreres med Intempus.

 

Har du et andet økonomisystem, som du gerne vil have integreret til Intempus? Kontakt os for at høre mere.

Lønsystemer

Lav løn nemmere, hurtigere og med færre fejl end nogensinde før. Med en integration mellem Intempus og dit lønsystem reduceres den administrative tid, der bruges på lønkørsel, fra timer til minutter.

 

Med Intempus, der foruden arbejdstimer også holder styr på overtid, afspadsering, udlæg og fravær, bliver det simpelt og overskueligt at lave løn for alle medarbejdere. Se vores lønpartnere her.

 

Bruger du et andet lønsystem, som du gerne vil integrere til Intempus?

Kontakt os for at høre om dine muligheder. 

dataloen_intempus_partner_integration
epos løn logo
danloen_intempus_partner_integration
lessor_intempus_partner_integration
prolon_intempus_partner_integration
visma_intempus_partner_integration
ikontrol_intempus_partner_integration

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring kan være et must for mange virksomheder. Integrationen mellem Intempus og iKontrol, vores kvalitetssikringspartner, digitaliserer ikke blot kvalitetssikringsprocessen, men gør den både nem og overskuelig.

 

Har du lyst til at vide mere om, hvordan din virksomhed kan digitalisere sin kvalitetssikring med Intempus og iKontrol?
Læs mere her.